GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nieuws

Verschil tussen NTC en PTC
Tijd vrijgeven: 2023-03-29 09:36:23  Hits: 23

De thermistor is een elektronische component waarvan de weerstandswaarde verandert met temperatuur.binnen het bedrijfstemperatuurbereik,neemt de weerstandswaarde af met toenemende temperatuur/increases met dalende temperatuur.Omgekeerdneemt de weerstandswaarde toe met de stijging van de temperatuur/met de temperatuurdaling, aangeduid als een PTC -thermistor.

1.verschillende toepassingen

ntc thermistors worden voornamelijk gebruikt bij temperatuurcompensatie, temperatuurmeting, stroomtests, onderdrukking van piekstroom en andere velden.ptc thermistors worden gebruikt bij temperatuurcompensatie, overstroombeveiliging, oververhitting bescherming, zelf-Controled verwarming, motor beginnen, kleuren tv -degaussing en andere velden.

2.

verschillende effecten

ntc thermistors worden gebruikt voor temperatuurmeting, temperatuurregeling, temperatuurcompensatie, enz. Nin toevoeging als een verwarmingselement, een PTC -thermistor kan ook functioneren als eenwitch.""Het heeft drie functies: een gevoelig element, een verwarming en een schakelaar en wordt eenthermale schakelaar.""


genoemd

voorgaand: De belangrijke elektronische comp...

volgende: Werktheorie van NTC Thermistor/Wa...