GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nieuws

Potentiële veiligheidsrisico\\'s vannieuwe energie op het gebied van elektrische voertuigen
Tijd vrijgeven: 2023-05-12 13:49:18  Hits: 11
Het laadproces vannieuwe energie -elektrische voertuigen, vanwege de grote laadstroom, vooral wanneer de

chargingstroom groot is, zal de temperatuur van hetchargingpistool stijgen en de schaal van dechargingGun zal uitzetten vanwege warmte, waardoor het moeilijk is om hetchargingpistool uit dechargingsocket te verwijderenna het opladen. Er zullen ook veiligheidsrisico's zijn. 

at aanwezig,

chargingpistolen zijn uitgerust met een temperatuurdetectiesysteem en de temperatuursensor speelt een zeerumportantrol. De kenmerken van de temperatuursensor wordengebruikt om de temperatuurwaarde in te stellen, waardoor de temperatuur van hetchargingpistool wordt geregeld. De temperatuursensor in decharginggunmonitorsde temperatuur van dechargingpistoolplug en de controllerbord. De plug -temperatuursensor bewaakt de temperatuurstatus van de plug en socket inrealtime. De temperatuursensor van het moederbord bewaakt detemperatuurvormvan de hoofdcontroller in reële-time. Verminderhetcharging-vermogen en beperk de temperatuurstijging. Als de temperatuur blijft stijgen en de vooraf ingestelde temperatuur opnieuw bereikt, snijdt het temperatuurregelsysteem automatisch het vermogen af ​​en stopt charging.

Na de temperatuur daalt, het

charging-systeemwill herstart. Voorkom veiligheidsgevaren zoals spontane verbranding of socket smelten als gevolg van hoge temperaturen tijdens het opladen.ngoodkwaliteit en een lage prijs!

voorgaand: Werktheorie van NTC Thermistor/Wa...

volgende: Thermistors in brandalarmen